schommel

AANVRAGEN


Het geld uit het WOZfonds is exclusief bestemd voor plannen en projecten in de buurten met woningen van:

Wat voor plannen en projecten? Dat mag u bedenken. Begin met erover te praten. In het café, de winkel, met de buren, op straat.


Als voorbeeld:

1. De film van Koen

Koen (11) en zijn vrienden willen een film maken met de grote en kleine kinderen in zijn straat. Het wordt een verhaal over 3 oktober vroeger en nu. Ze hebben filmspullen nodig, schmink, kleren en een ruimte voor opslag en vergaderen.

2. De nieuwe gymzaal

Er komt een nieuw buurthuis. De gemeente heeft subsidie gegeven en de bewoners doen veel klussen zelf. Er is wel geld voor een gymzaaltje maar niet voor een speciaal trainingstoestel voor ouderen. Jammer, er is hier juist zo’n sportieve ouderenclub.

3. Een lange pergola

Er wonen veel doe-het-zelvers in de straat. Als we nu eens een pergola zetten langs alle achtertuinen? En dan klimplanten erin?

Uw aanvraag kunt u per email indienen. Vul het onderstaande aanvraagformulier (Word document) in en verzend dit samen met de eventuele bijlagen naar:info@wozfonds.nl


Download versie A: Aanvraagformulier.doc (voor Word 97-2004)

Download versie B: Aanvraagformulier_nieuw.docx (voor Word 2005 of nieuwer)

Vul dit zo volledig mogelijk in en voeg een begroting toe. Met foto's of tekeningen kunt u het plan wellicht verder onderbouwen. Ook hierbij ontvangen we dit bij voorkeur per email, maar het is mogelijk om dit op postadres Uiterstegracht 105, 2312 TB Leiden te bezorgen. Of uw aanvraag in aanmerking komt voor subsidiëring, hangt af van de beoordelingscriteria.


Niet in aanmerking komen:

Een uitgebreide beschrijving van de voorwaarden voor subsidie uit het wozfonds en de procedure na indiening van uw aanvraag vind u onder de link:


Samenvatting algemene leveringsvoorwaarden.pdf

Wilt u liever eerst overleg over uw plannen, dan kunt u vooraf met één van de bestuursleden van de stichting contact opnemen. Zie hiervoor onder CONTACT. In de open ruimte voor 'bericht' kunt u ook eventueel uw gekopieerde aanvraagformulier en de eventuele bijlagen.